Fuji XT-2 and Nikon SB-910 Not Working

Fuji XT-2 not working with SB-910 99% of the time, when it works flash only sync's at 1/30 in front sync mode



Comments

  • Hi @howie,

    What firmware version are you running on your V6 II?

    Thanks!
    Antonio Lao
    Brand Manager
    _____________

    To help us better help you, always state the exact firmware version installed on your Cactus device(s), such as: "1.1.013", "NIK.A.001", "v.103", or "A06".

    TTL or HSS not working on Cactus V6 II and V6 IIs? Be sure to check hot shoe connectivity by doing the <CAMERA INFO> check.

    Feel free to suggest an improvement or share product ideas. Contact us directly at info@cactus-image.com.  At Cactus, we listen. 
  • same problem with mine
  • im using nikon but HSS not working on mu SB910
  • Do you have another flash model to try?

    I don't think it's a problem with the flash but the camera side?

    You've already set the flash to TTL mode?
    Did you use auto-detect for the flash or you manually selected the flash system and corresponding flash profile?

    We have both the SB-910 and X-T2 so will test it later today and report back.

    Thanks!
    Antonio Lao
    Brand Manager
    _____________

    To help us better help you, always state the exact firmware version installed on your Cactus device(s), such as: "1.1.013", "NIK.A.001", "v.103", or "A06".

    TTL or HSS not working on Cactus V6 II and V6 IIs? Be sure to check hot shoe connectivity by doing the <CAMERA INFO> check.

    Feel free to suggest an improvement or share product ideas. Contact us directly at info@cactus-image.com.  At Cactus, we listen. 
Sign In or Register to comment.